Fişierul intrare/ieşire:carti1.in, carti1.outSursă.campion 2003
AutorProf. Emanuela CerchezAdăugată deApostolDanielApostol Ilie Daniel ApostolDaniel
Timp execuţie pe test0.1 secLimită de memorie15360 kbytes
Scorul tăuN/ADificultateN/A

Vezi solutiile trimise

Carti1

Vasile se joaca un joc foarte interesant. El are un pachet de N carti de joc (numerotate distinct de la 1 la N). Cartile din pachet sunt amestecate.
Vasile se uita la fiecare carte din pachet incepand cu prima, pana ajunge la cartea cu numarul 1, pe care o scoate din pachet. Apoi cauta cartea cu numarul 2, cartea cu numarul 3, s.a.m.d. De fiecare data incepe cautarea de unde a ramas (de la cartea care urmeaza dupa ultima carte scoasa din pachet). De fiecare data cand ajunge la sfarsitul pachetului, Vasile bate din palme si continua cautarea de la inceputul pachetului. Cand ultima carte din pachet este eliminata, jocul se termina.

Cerinta

Scrieti un program care sa determine de cate ori bate din palme Vasile in timpul unui joc.

Date de intrare

Prima linie a fisierului de intrare carti1.in contine un numar natural N, reprezentand numarul de carti din pachet. Urmatoarele N linii contin numerele cartilor de joc, in ordinea in care acestea se afla in pachet

Date de ieşire

Fisierul de iesire carti1.out contine o singura linie pe care se afla numarul cerut.

Restricţii

  • 1 ≤ N ≤ 100000

Exemplu

carti1.incarti1.out
3
2
1
3
1
5
3
5
1
4
2
2
7
3
6
7
1
5
4
2
3

Explicaţie

  ex 1:La prima parcurgere Vasile scoate numai cartea cu numarul 1.Bate din palme si parcurge pentru a doua data luand cartile cu numerele 2 si 3.Vasile a batut o singura data din palme.

Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici