Fişierul intrare/ieşire:consiliu.in, consiliu.outSursăOMI Iasi 2012
AutorEmanuela CerchezAdăugată defrancuCristian Francu francu
Timp execuţie pe test0.1 secLimită de memorie2048 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise

Consiliu (clasa a 5-a)

În vacanţă programul este mai lejer. În fiecare zi profesorii vin la şcoală într-un interval orar fixat de ei, acelaşi în fiecare zi. Directorul şcolii ar dori să stabilească consiliul profesoral în una dintre zile, într-un interval orar în care toţi profesorii sunt în şcoală.

Cerinţă

Cunoscând programul fiecărui profesor din şcoală, determinaţi cât timp (pe parcursul a 24 de ore) se află simultan în şcoală toţi profesorii.

Date de intrare

Fişierul de intrare consiliu.in conţine pe prima linie un număr natural N, reprezentând numărul de profesori din şcoală. Pe fiecare dintre următoarele N linii sunt scrise câte 4 numere naturale separate prin spaţii hs ms hf mf, unde hs ms reprezintă ora şi minutul la care un profesor soseşte în şcoală (deci la ora hs:ms profesorul este deja în şcoală), iar hf mf ora şi minutul la care profesorul pleacă din şcoală (deci la ora hf:mf profesorul nu mai este în şcoală).

Date de ieşire

Fişierul de ieşire consiliu.out va conţine o singură linie pe care va fi scris un număr natural reprezentând numărul total de minute în care toţi profesorii se află în şcoală pe parcursul a 24 de ore.

Restricţii

  • 1 ≤ N ≤ 1000
  • 0 ≤ hs, hf ≤ 23
  • 0 ≤ ms, mf ≤ 59
  • Dacă ora de sosire coincide cu ora de plecare înseamnă că profesorul respectiv stă în şcoală 24 de ore.
  • Dacă ora de sosire este mai mare decât ora de plecare, înseamnă că profesorul respectiv vine înainte de miezul nopţii şi pleacă după miezul nopţii (a doua zi).

Exemplu

consiliu.inconsiliu.out
3
1 10 23 15
12 0 12 0
22 0 2 45
170
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici